Vihovde på andre plass

Varaordfører May Britt Vihovde, Haugesund Venstre

May Britt Vihovde ble lørdag 10.oktober valg til å stå på andre plass på Rogaland Venstre sin stortingsliste i 2021.

Mange kjenner May Britt godt og hun har en lang merittliste, som inkluderer alt fra å være varaordfører i Haugesund til å være Lars Sponheims faste møtende vara tidlig på 2000-tallet. Saksmessig er hun brennende opptatt av næringspolitikk, miljøsaker og for de som faller utenfor.

Vil representere Haugalandet

Venstre jobber for å komme godt over sperregrensen ved valget i 2021, og målet for Rogaland Venstre er at første kandidat, Iselin Nybø, kommer inn på Stortinget. Skjer det, og Venstre fortsetter i regjering, vil May Britt møte som vara på Stortinget for Iselin. Med den kunnskapen May Britt har om Haugalandet, vil hun være en god representant for regionen.

May Britt går i gang med valgkampen allerede neste uke. Som næringsminister kan ikke førstekandidat Iselin Nybø delta på alt i valgkampen i Rogaland. Derfor trenger Rogaland Venstre en andrekandidat som kan steppe inn, og stå i stormen mot politikere som Ketil Solvik Olsen, Geir Pollestad og Hadja Tajik.