Ny gruppeleder i kommunestyret

Foto: Johan Malvik

1.-kandidat Tom Fidje har fått innvilget fritak fra alle folkevalgte verv i Nes kommune.

Avgått gruppeleder for Nes Venstre, Tom Fidje. (Foto: Johan Malvik)

Fidje har siden 2019 vært gruppeleder i kommunestyret og 1. vara til formannskapet. Etter lokalvalget 20219 startet han i sin tredje periode i Rådet for mennesker med nedsatt funksjonsevne, hvor han har vært leder siden 2012. Han har nå sagt fra seg alle verv av helsemessige årsaker.

Les egen reportasje med Tom Fidje på raumnes.no (abonnement-tilgang)

Ole Andreas Sørli-Sidselssønn, lokallagsleder og 1. vara til kommunestyret, rykker opp til fast plass som gruppeleder i enmannsgruppa for Venstre i Nes kommunestyre. 15. desember blei han også valgt til 1. vara til formannskapet, der MDG har den faste representanten.

Ole Andreas fortsetter, enn så lenge, også som fast representant i Utvalg for oppvekst, helse og velferd. Han er også på 12. plass på felleslista til stortingsvalget 2021 for de tre valgkretsene i Viken.

Nes Venstres kommunestyregruppe ser følgelig slik ut, fra 15. desember 2020:

Ole Andreas Sørli-Sidselssønn, fast medlem
Lisa De Bruyne, 1. vara
Henrik Langbråten, 2. vara
Øystein Smidt, 3. vara
Ann Kristin Weng Lundberg, 4. vara