Vil flytte taket på Flotmyr til sentrum

Foto: Haugesund Venstre

Om ikke så lenge skal taket på Flotmyr rives. Haugesund Venstre ønsker at taket skal gjenbrukes, og foreslår at det flyttes fra Flotmyr til sentrum.

Haugesund Venstre ser for seg flere aktuelle områder. Landmannstorget, Rådhusplassen eller ved Fiskerne er gode alternativ. I Haugesund har vi ofte regn og vind. Et tak over ett av disse områdene vil kunne gi livlig torghandel i byen.

Gruppeleder for Venstre, May Britt Vihovde (60), ønsker seg god gammeldags bygdedans under taket i sentrum. Hun er selv fra Sveio og var i sin ungdom titt og ofte på dans. «Får vi til dette finner jeg frem danseskoene og svingskjørtet, og ber Petter Steen opp til innvielsesdans av taket i sentrum.» sier Vihovde.

Sirkulærøkonomi

«Haugesund Venstre er opptatt av at vi må slutte å kaste, og gjenbruke mer. Derfor er dette et godt miljøtiltak, og sirkulær økonomi i praksis», sier Lene R. Mathisen, som er nyvalgt nestleder i Rogaland Venstre og opptatt av miljø. Selv om taket er noe rustent tror Mathisen at det ikke skal så mye maling til før taket kommer til å forskjønne Haugesund sentrum.