Fortsatt med hjerte for Maridalen

Venstre fortsetter sitt engasjement for Maridalen. Nordre Aker Budstikke har i det siste omtalt flere aktuelle saker. Klikk på bildene for å lese saken på nab.no

Venstre vil ikke vente

Marit Vea, bystyrerepresentant for Venstre fra Nordre Aker, reagerer kraftig på at Bymiljøetaten heller ikke i år vil prioritere asfaltering av Maridalsveien. Hun sier at Venstre prioriterte midler til reasfaltering av Maridalsveien i sitt alternative forslag til revidert budsjett i fjor vår, men forslaget ble nedstemt.

Hun mener miljø- og samferdselsbyråd Lan Marie Berg (MDG) må prioritere midler til dette i sitt forslag til revidert budsjett.

Venstre støtter fremtidige planer for ny veiskulder i Maridalen, men at det i mellomtiden er nødvendig med reasfaltering; slik det er nå har veien så mange sprekker og hull at det er livsfarlig å sykle på den.

Gladnyhet for Maridalens Venner

Den kommunale støtten til Maridalens Venner ble kraftig redusert av byrådet, men i revidert nasjonalbudsjett har regjeringen nå satt av 400.000 kroner direkte til støtte for Maridalens Venner.

Maridalens Venner gjør en viktig jobb for å ta vare på landskapet i et statlig verneområde, landskapsvernområdet for Maridalen sier stortingsrepresentant Ola Elvestuen (V) som regner med at forslaget blir vedtatt.

Leder for Maridalens Venner, Tor Øystein Olsen, er naturlig nok svært glad for støtten.