Ja til ny Strynefjellstunnel

Alfred Bjørlo, stortingsrepresentant og helsepolitisk talsperson for Venstre., Foto: Helle Frogner

Regjeringspartia Høgre, Venstre og Krf legg inn 500 millionar kroner til oppstart av ny lang tunnel på Rv15 Strynefjellet i første periode av Nasjonal Transportplan 2022-2033, med fullfinansiering i andre del av NTP-perioden.

– No er det ingen tvil: Det BLIR ny tunnel på Rv15 Strynefjellet – kampen er vunnen! Eg er på vegne av Venstre utruleg glad for at regjeringspartia no står samla om oppstartsløyving i første periode av NTP. Eg vil særleg takke næringslivet for eit enormt engasjement i saka. Konvoien sist søndag gjorde inntrykk og var med å sikre gjennomslag i siste sving.

-Alfred Bjørlo, 1. kandidat for Venstre i Sogn og Fjordane, ordførar i Stad og leiar i Nordfjordrådet.