Vinner av Trondheim Venstres miljøpris

pexels.com

I forbindelse med verdens miljødag deler Trondheim Venstre ut en miljøpris til en bedrift, organisasjon, forening eller person i Trondheim som har gjort et godt arbeid med klima- og miljøarbeid. I år går prisen til Ducky.

Ducky har jobbet i 7 år med å gi oss verktøy for hvordan vi som enkeltpersoner kan bidra til en bærekraftig utvikling. Ducky er laget for at bedrifter kan motivere sine ansatte til å jobbe sammen om bærekraftige valg, og positive konkurranser mellom avdelinger for å kutte mest mulig utslipp sammen.

Ducky drives fram av engasjerte nøkkelpersoner, og formidler forskningskunnskap blant annet fra NTNU, på en lettfattelig og forståelig måte.

På grunn av smittesituasjonen i Trondheim vil prisen bli delt ut på et senere tidspunkt.