Velkommen til Venstre i Arendalsuka 2021!

Venstres
Venstres ledertrio: Guri Melby, Sveinung Rotevatn og Abid Raja, Foto: Steinar Bleken

Mandag 18. august sparkes ArendalsUka 2021 i gang med politiske diskusjoner fra morgen til kveld hele uka til og med fredag. Gjennom hele uka vil Venstre ha stand på Kanalplassen. Der vil du møte Odd Einar Dørum har sagt seg villig til å stå på stand sammen med medlemmer fra flere lokallag. Våre statsråder vil være i Arendal, og uken vil være en god anledning til å møte disse og til å vise vår støtte til dem.

Guri Melby skal være med i sin første partilederdebatt på Fløyheia på mandagen. Der har hun utsikt over hele Arendal og Galtesund. Beklageligvis har ikke Venstre fått tildelt mange billetter til debatten, men har noen få til de første til mølla.

Tirsdag 17.august ca kl 12 kommer Guri Melby på standen til Venstre på Kanalplassen. Benytt anledningen til å møte henne og våre lokale toppkandidater der.

Torsdag 19.august kl 17:00-18:00 arrangeres Venstres partitime på Kanalplassen. Møt opp og møt Sveinung og Abid sammen med våre lokale toppkandidater. Det loves et spennende program, så vi håper mange møter opp

og bidrar til å skape en god start på valgkampen!!!

Vi vil legge ut en oversikt over våre politikeres deltakelser i debatter i løpet av uken på vår hjemmeside og på vår Facebook side. Her vil vi også legge ut tidspunkter for når våre statsråder og sentrale politikkere vil være på Venstres stand.

Så snart Arendalsuka er ferdig, starter den korte valgkampen.

Dersom du har lyst til å delta og gjøre en innsats, meld fra til [email protected]

Velkommen til Arendalsuka og valgkampen!