Valgkomiteens innstilling til styre i Stavanger Venstre

Tone Bogsnes er innstilt som ny leder i Stavanger Venstre

Valgkomiteens innstilling til styre i Stavanger Venstre er klar. En svært god innstilling har blitt jobbet frem og styret vil bestå av flere engasjerte og dyktige medlemmer. Tone Bogsnes blir innstilt som leder. Hun bor på Storhaug, er utdannet lærer og har blant annet jobbet på Johannes Læringssenter.

– Tone har imponert oss med sin stå-på-vilje, engasjement og gode humør gjennom Stortingsvalgkampen. Det er akkurat det Stavanger Venstre trenger for å bygge laget til lokalvalgkampen neste år, sier leder for Valgkomiteen, Mette Vabø.

Med seg får Tone to nye nestledere: Thea Emilie Svartsund Lunde som har sittet i styret i et år og Stian Lie Hagen som flytter til Stavanger fra Sola. Han har lang erfaring som lokallagsleder i Sola Venstre.

Valgkomiteens innstilling:

Leder: Tone Bogsnes (ny i dette verv)
Første nestleder: Thea Emilie Svartsund Lunde (ny i dette verv)
Andre nestleder: Stian Lie Hagen (ny i dette verv)
Styremedlem: Bjørn Tore Flakke (valgt for to år i 2020)
Styremedlem: Sunniva Nybø (ny)
Styremedlem: Eleanor Simmons (gjenvalg)
1. vara: Harald Hammer (ny)
2. vara: Poppy Kalesi (ny)
3. vara: Ingvild Aase (gjenvalg)
4. vara: Paal Magnus Lilleeidet (ny)
5. vara: Knut Johan Heyeraas (ny)
6. vara: Ingunn Westvik Jolma (gjenvalg)

Styret blir valgt på årsmøtet den 7. desember.