Stange Venstre har fått nytt styre

Foto: Stange Venstre

Tirsdag 18. januar ble det avholdt årsmøte i Stange Venstre. Etter årsmøtet består styret nå av leder Emil Paulsen, nestleder Mirjam Engelsjord, styremedlemmene Margrethe Krogsrud og Endre Krogsrud. Harald Nøkleholm er varamedlem til styret.


Endre Krogsrud er ny i styret i Stange Venstre. Han bor på Jemli gård i Ottestad. Han jobber med investeringer i teknologi og tidligfase selskaper til daglig og har to voksne barn. Opprinnelig er Endre fra Løten og har utdannelse fra Hamar Katedralskole, Befalsskole og Norges handelshøyskole.

God start

Det nye styret har fått en god start på sin styreperiode, med en medlemsvekst på 55% i 2021.

«Dette er gledelig og gir et godt fundament for en sterk kommunevalgliste til valget neste år. Dette motiverer oss sterkt foran valgkampen og for å etablere en ny kommunestyregruppe for Venstre», sier leder i Stange Venstre, Emil Paulsen.

Venstre har en fremtidsrettet politikk og det appellerer tydelig til de unge.

«Det er mange unge som nå melder seg inn i Venstre. I tillegg er det gode navn fra næringslivet på medlemslista nå, som er ivrige etter å fronte Venstres gode næringspolitikk», fortsetter Paulsen.

Økonomisk helpepakke

Venstres ledelse har lagt fram forslag på Stortinget, om en sterk økonomisk hjelpepakke for næringslivet, og dette forslaget vil gi en nødvendig håndsrekning til mange næringslivsaktører i Stange, som har to tøffe coronaår bak seg.

«Vi er klare for å tydeliggjøre både vår ideologi og politiske løsninger til det beste for utviklingen av Stange kommune», avslutter leder Emil Paulsen.