Mona Kristiansen blir ordførerkandidat for Stor-Elvdal Venstre! Les Mona sin personlige uttalelse her

Jeg er 50 år og stolt mamma til to barn på 17 og 19 år. Jeg har utdanning innen utmarksforvaltning, pedagogikk og ledelse. I årenes løp har jeg jobbet innen pedagogikk i ulike stillinger, for tiden innen voksenopplæringen.

Friluftsliv, frivillig arbeid og politikk er mine største lidenskaper ved siden av å være mamma og jobbe fulltid. Som frivillig treingsinstruktør på Koppang treningssenter møter jeg mange engasjerte og blide østerdøler i dagliglivet.

Jeg liker kommunen min og er stolt over å være Østerdøl. Hvorfor det? Jo, jeg ser effekten av hva de mange naturressursene gir oss. Utvikling i bærekraftig næring er viktig for Stor-Elvdals fremtid og har potensiale til å skape mange nye arbeidsplasser. Jeg har troa på fremtiden i Stor-Elvdal! Med sentrale togforbindelser til regionene i nord og sør kan kommunen bli en viktig og bærekraftig havn for fremtiden.

Samtidig ser jeg utfordringene i kommunen, særlig de økonomiske. For å kunne lykkes i å være en trygg, stabil og forutsigbar kommune er dette noe av det viktigste arbeidet vi har foran oss.

Hvorfor ordførerkandidat for Venstre? Det kreves flere handlekraftige og ærlige politikere uten annen ambisjon enn å være hardtarbeidende. Jeg synes det er viktig å være direkte samt tåle å være upopulær for å finne de beste løsningene for kommunen.

Det å ikke ha skjulte agendaer i møte med arbeidstakere og innbyggere er for meg en selvfølge. Jeg er en politiker som kan bygge gode relasjoner og nettverk. Samtidig ønsker jeg å finne gode løsninger i samarbeid med de fagkompetente aktørene i kommunens private, offentlige og regionale arbeidsliv. Jeg ser etter muligheter og henger meg ikke opp i alt som ikke fungerer.

Jeg er opptatt av å være en politiker som finner potensialet i innbyggere i Stor-Elvdal. Menneskene er den viktigste ressursen vi har. Jeg er veldig motivert til å ta fatt på det som nå krever stødige mennesker i politikken på veien framover for Stor-Elvdal kommune.