Nytt styre 2023 i Horten Venstre

Nytt styre 2023 fra venstre: Thomas Grønli, Thomas Aas, Hilde Holta, Carl Otto Kielland, Jørgen Ingeberg og Hege Helm , TB

Horten Venstre er godt i gang med forberedelsene til høstens kommunevalg og det er stor optimisme og engasjement i lokallaget. Årsmøte ble en vellykket samling der styret ble ytterligere forsterket med nye deltagere.Årsmøtet ble holdt på Venstres hus i Horten , nærmere bestemt på Kjær Gård i Åsgårdstrand. Medlemmene fikk presentert en årsmelding som beskrev et godt år med god aktivitet.

Horten Venstre vokser, med en medlemsøkning på 40 % nærmer nå lokallaget seg 60 medlemmer og har blitt Vestfold og Telemark Venstres tredje største lokallag. Med 36 navn på nominasjonslisten til kommunestyrevalget ser gjenvalgt lokallagsleder, Carl Otto Kielland frem til spennende valgkamp og flere plasser for Venstre i Hortens kommunestyre neste periode. Det nye styret består av:

Leder: Carl Otto Kielland

Nestleder: Jørgen Ingeberg

Sekretær: Hege Helm

Styremedlem: Hilde Holta

Styremedlem: Thomas Grønli

Styremedlem: Thomas Aas

Varamedlem: Niklas Cederby

Varamedlem: Fredrik Skogsøy