Legenden Torleiv Rogne er tilbake!

Legenden Torleiv Rogne er tilbake i politikken!, Foto: Haram Venstre.

Torleiv Rogne (81) er tilbake i Haramspolitikken. Etter 12 års pause tar han nå sikte på en ny fireårsperiode for Venstre, og det er ikke tvil om at han har masse kunnskap og erfaring med seg i sekken på vei inn i kommunestyresalen.

Torleiv er utdannet agronom og er bonde på Rogne på Skuløya. Han kommer til å være den desidert mest erfarne i kommunestyret 2023-2027 med hele 28 år i kommunestyret, hvorav 20 år i formannskapet.

Torleiv Rogne – Haram Venstres tredjekandidat i kommunevalget i Haram.

Mine viktigste saker er uten tvil helse, skole og samferdsel, men jeg må understreke at alt er like viktig for de og den det gjelder!Torleiv er tydelig på at vi ikke skal sette altfor stort lys på fortida” “Vi må ha mest syn for framtida!

Rogne var varaordførar i Haram i fire år (2007-2011), og han har sittet 12 år på fylkestinget – hvorav fire år i fylkesutvalget. På fylkestinget var han i tillegg åtte år i helse – og sosialutvalget , fire år i kultur – og folkehelse utvalget og fire år i miljøutvalet. Utenom dette har Torleiv i tillegg åtte år i styret for MRF/Fjord 1.

Ordførerkadidat for Haram Venstre, Christian Holstad Lilleng, er meget fornøyd med å få med Rogne inn i kommunepolitikken. “Han har en helt egen karisma og tyngde, noe jeg merker ekstremt tydelig når vi står ute på stand. Han kan utrolig mye, og vil være en enorm tilvekst ikke bare for Haram Venstres kommunestyregruppe men for hele kommunestyret!

Lilleng sier at han allerede har hatt stor nytte av 81-åringen: “Torleiv har vært en sentral brikke i utarbeidelsen av valgprogrammet vårt. Ikke bare har han historikken med seg, han er også en meget god strateg og kommer med klare ønsker, råd og vink underveis.