La oss utvikle Horten by for fremtiden – og for de unge!

Stian Enstrøm Moldskred, Horten Venstre, Foto: Venstre

Horten Venstre ønsker å utvikle Horten by og sentrumsområde slik at vi øker vår attraktivitet for unge førstegangskjøpere og studenter. Dette vil igjen være med på å skape mer liv i bybildet – og muligheter for å utvikle både handel og utelivet i sentrum.

I Horten sentrum har vi akkurat dette området for en slik utvikling. I området rundt Lace – og med initiativet Kvartal 29 har vi et et spennende helhetlig konsept, som vil tiltrekke seg unge førstegangskjøpere og studenter. Dette prosjektet går langt utover bare å forbedre attraktiviteten til Horten sentrum. Det handler også om å gjenopplive et område som har ligget i forfall i lang tid. Ved å gi støtte og oppmuntring til slike ambisiøse prosjekter, kan vi se for oss et fremtidig Horten sentrum som er fullt av liv, glede og muligheter.

Horten Venstre ønsker også å gi nytt liv og vitalitet til Torvet vårt. Tenk tilbake til en tid da Torvet var en blomstrende markedsplass og et sosialt knutepunkt. Vi ønsker å gjenopplive den ånden ved å fjerne dagens parkeringsplasser og erstatte dem med aktiviteter, grønne soner og møteplasser.

Vi ønsker også å sørge for en mer attraktiv innfartsåre til sentrum gjennom Torggata. Et tiltalende førsteinntrykk av et bysentrum som setter tonen for det som venter besøkende til byen vår.

Vi ønsker å legge grunnlaget for en blomstrende fremtid for Horten By – et sted der unge mennesker kan føle seg hjemme og realisere sine drømmer. Et Horten sentrum som er fylt med liv og energi, der hvert hjørne inspirerer til oppdagelser og muligheter.