Venstre tar Trondheim framover!

Fotograf Elin Iversen

I en verden som endrer seg raskt, og med store utfordringer foran oss, trenger vi handlekraftige løsninger. Venstre ønsker å ta Trondheim framover, derfor prioriterer vi utdanning, vern av naturen, kollektivtransport og støtte til næringslivet.

Vi tar styringen og setter kursen mot en kommune som skaper resultater. I Trondheim prioriterer Venstre skolen, for vi vet at den er nøkkelen til en trygg fremtid. Vi vil gi lærere og elever den motivasjonen de fortjener. Med investeringer i moderne undervisningsmetoder og et stimulerende læringsmiljø, vil vi skape en skole der alle kan blomstre. Vi tror på fremtiden, og det er våre elever som skal lede an i kampen mot globale utfordringer som klimakrisen.

For å bekjempe klimaendringene må vi gjøre grønne valg enklere for alle. Venstre vil ha mer for miljøvennlig transport, og derfor går vi til valg på å kutte kostnadene på månedskort med minst 250 kroner. Vi ønsker å gjøre det enklere og rimeligere for folk i Trondheim å komme seg rundt, samtidig som vi oppfordrer til grønne transportalternativer som ikke skader vår vakre natur.

Miljøet er vår lidenskap, og vi bryr oss om naturen rundt oss. Venstre vil stanse naturtapet i kommunen og ta vare på våre verdifulle naturområder. Vi må handle nå for å sikre at kommende generasjoner også kan nyte godt av den fantastiske naturen vi er så heldige å ha. Sammen kan vi bevare og beskytte våre lokale skatter.

Vi ser også på kommunen som en drivkraft for norsk næringsliv. Venstre vil være en støttespiller og tilrettelegger for vekst og utvikling. Den grønne omstillingen er avhengig av et innovativt næringsliv, og vi er her for å hjelpe deg med å realisere dine drømmer. Med en kommune som er serviceinnstilt og tilbyr veiledning og assistanse, vil vi sammen skape nye arbeidsplasser og drive økonomisk fremgang.

Vi må ta Trondheim framover. Stem Venstre ved neste valg for å få en kommune som er dedikert til å levere resultater. Vi ser fram til å skape en bedre kommune sammen med deg!

Stem Venstre i valget.