Kronikk om Oslofjorden i Vestby avis

Tre av Venstres kandidater har et innlegg i Vestby Avis hvor vi etterlyser handling. Virkemidlene finnes.

Teksten fra «En solskinnsdag» av Postgirobygget beskriver perfekt slik vi forestiller oss en nydelig norsk sommer. Å ligge på berget i solsteiken og se utover havet. Bade, stå på vannski, fiske og lyse etter krabber. Likevel så er det ikke slik sommeren blir. Tross alt er livet i Oslofjorden døende.

Verden står midt i en naturkrise og det virker ikke som at verken regjeringen eller fylkesrådet i Viken forstår alvoret av det. Lokalt ser vi dette tydelig i vår kjære Oslofjord. Da vi var yngre krydde det av liv i fjorden. Det var blåskjell på alle strender, og vi fisket etter krabber med familie og venner. I dag er realiteten en annen.

Les hele innlegget her