Innlegg: Hvorfor jeg stemmer Venstre

Volda Venstre

Nå nærmer valget seg med stormskritt og jeg vil derfor fortelle litt om hva som gjør at jeg stemmer venstre i år.

Når jeg flyttet tilbake til Strand for tre år siden oppdaget jeg naturen her på ny. Vi har fantastiske turmuligheter i kommunen vår og naturen vi er så heldige å være omringet av er verdt å ta vare på. Venstre ønsker å ta vare på naturen vår og er en av grunnene til at jeg stemmer Venstre.

Strand Venstre vil satse på lokalt næringsliv, ved blant annet å redusere skattebelastningen for bedriftene, og legge til rette for en allsidig næringsstruktur.

Strand Venstre ønsker et mer levende sentrum, for vi kan vel alle være enige i at Jørpeland sentrum har forbedringspotensiale?

Venstre ønsker også flere arrangementer velkommen til kommunen, ja takk til mer liv og røre!

Venstre er for å verne om den flotte naturen vår, satse på lokalt næringsliv og skape en mer levende kommune som alle er gode grunner til å stemme Venstre, men viktigst for meg så stemmer jeg Venstre fordi jeg ønsker med en liberal stemme i kommunestyre som vil ha en kommune med plass til alle.

Av Hilde N. Rydningen, 5. kandidat 2023