Hvorfor bør Norge bli medlem av EU? Bli med på Liberal Café 7. mai

Kart over europa
Foto: iStock

Tirsdag 7. mai arrangerer Europabevegelsen Rogaland og Liberal Café i Stavanger Venstre en EU-debatt på baren BlygeHarry fra kl. 19:00 til kl. 21:00. Det blir paneldebatt med god tid til diskusjon med publikum. Møtet er gratis og åpent for alle interesserte.

I panelet sitter:

  • Fredrik Mellem – Generalsekretær i Europabevegelsen
  • Tone Grindland – Regiondirektør i NHO Rogaland
  • Kjartan Alexander Lunde – medlem i bystyret og gruppeleder i fylkestinget for Venstre

Etter innleggene kan du stille spørsmål og delta i EU-debatten. Er du interessert i muligheter og ulemper som ligger i det europeiske samarbeidet innen sikkerhet, næringsliv, grønn omstilling, klima og natur eller tilhørighet? Kom og møt andre engasjerte mennesker til en uformell prat og diskusjon om Norges rolle i det framtidige Europa og EUs rolle i Norges utvikling.

Velkommen!

Adressen til BlygeHarry er Østervåg 41, 4006 Stavanger.