Til innhold
De fem toppkandidatene til Troms og Finnmark Venstre. Fra Venstre: Irene Dahl fra Tromsø, Isak Ole Hætta fra Kautokeino, Trine Noodt fra Alta, Jan Fjellstad fra Harstad og Benedicte Bjørnås fra Tromsø. , Foto: Helene Skulstad

Troms og Finnmark Venstre

Vi trenger deg på laget! Bli med og ta ansvar for miljøet, for morgendagens borgere, for de fattigste og for folk som faller utenfor. Bli medlem her.

 • Sats på skolen.

  Barn lærer mer når de har det bra. En god skole er en skole der barna trives. Alle barn fortjener lærere som gir dem mulighet til å velge sin egen framtid.

 • Flere nye jobber.

  Det må bli lettere å skape arbeidsplasser der du bor. Venstre støtter gründere og småbedrifter. De som våger å satse skal ha like rettigheter som andre arbeidstakere.

 • Ta vare på naturen.

  Vi bor i et land med fantastisk natur. Den har lagt grunnlaget for vår velferd. Men naturen er sårbar. Derfor vil Venstre ta vare på miljøet. Vi vil gjøre det lett og billig å leve miljøvennlig.

 • På lag med framtida.

  Venstre er Norges sosialliberale parti. Vi vil at våre barn og barnebarn skal ha minst like gode og trygge liv i morgen, som vi har i dag. Derfor er Venstre på lag med framtida.

Nyhetssaker

Flere nyheter

Våre lokallag i regionen

Her finner du ditt lokallag. Velg din kommune og klikk 'Ditt sted'

Våre folk