Til innhold

Stig Gunnar Myren

Stig Gunnar Myren

Jeg brenner for ett mangfoldig kulturliv; og ett kulturliv som løfter amatørene ved å få la de jobbe tett sammen med de som er profesjonelle.

Folkehøgskole pedagog med vikingliv og levende formidling av historie som lidenskap. Har levd på både små og store steder på vestlandet. Vet litt om at utkant og sentrum er avhengige av hverandre. En trenger solide bygder og lokale sentrum som kan gi tilbud som er ikke urimelig langt vekke.

For meg er frivilligheten i lag og organisasjoner «musklene» i lokalsamfunnet. Å sikre de gode arbeidsforhold og forutsigbarhet er viktig. Jeg brenner for ett mangfoldig kulturliv; og ett kulturliv som løfter amatørene ved å få la de jobbe tett sammen med de som er profesjonelle. Det må være arbeidsrom for kulturarbeidere og entreprenører som ønsker å skape nye verdier på Eid. Min brede bakgrunn er innen produksjon av teater, leder roller i musikfestivaler, musikker, radio, kino og lede bygda sitt samfunnshus.

Med 52-55 timers arbeidsuke må en prioritere; mitt valg ble lokalpolitikk for Venstre. Sikre valgfrihet og mangfold i en verden hvor mange roper på ensretting er viktig. Derfor Venstre. Har tidligere jobbet landsnivå, fylkes og lokalt nivå som ungdomspolitiker/politiker. Gikk fra Høyre til Venstre fordi venstre har en mer solid politikk for små og mellomstore bedrifter, utdanning, miljø, distrikt, landbruk og fiske.