Klart for Venstreskole i Vestfold

Venstre har hatt en voldsom medlemsvekst etter valget. Som en følge av dette ønsker styret i Vestfold Venstre å invitere til Venstreskolen del 1 i november.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Anne Grethe Tungesvik

Anne Grethe Tungesvik
Foto: Kjartan Almenning

Sandefjord Venstres Anne Grethe Tungesvik har gjennomgått skolering i Vesntreskole-programmet og er klar for å holde kurs for både nyinnmeldte og partimeldemmer som har vært med en stund.

Trinn 1 vil bli arrangeret i Sandefjord 12.11.09 og i Horten 26.11.09. Kurset har en varighet på 4 timer.

I Sandefjord er kursstedet Sandefjord rådhus, med møtestart kl. 18.00. Venstreskolen skjer på møterom 4 i 2. etasje. Inngang gjennom kinofoajeen og opp i 2. etg. Vil være godt merket ved inngangen og piler vil vise veien.

I Horten er kursstedet Madame Stangebys Gjestehus, c/o Judith Stangeby, Øvre vei 3 Horten (ligger på Karljohansvern). Se karthenvisning her.

Kurset tar for seg Venstres historie og organisatoriske oppbygning, Venstres ideologi og de viktigste sakene, hvordan man kan bidra til å utvikle Venstres politikk, og hvordan bruke de interne medlemsidene på nett. Kurset passer for nye medlemmer eller medlemmer som ønsker å bli mer aktive – eller rett og slett bare for de som ønsker å oppdatere seg.

Trinn I er gratis og åpent for alle medlemmer. Enkel servering.

Påmelding innen mandag 9. november (Sandefjord-kurset)
og innen mandag 23. november (Horten-kurset) til:
Karin S. Frøyd [email protected] tlf. 33193349 eller 92450192
Monica Hofer Augheim [email protected] tlf. 33391430 eller 976 23 777.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**