Harstad som sykkelby

Harstad Venstre fikk i på sitt møte i går ei omfattende orientering fra Harstad Cykleklubb om deres ideer for videreutvikling av et sykkelanlegg i Blåbærhaugen. Et inspirert Venstrelag så positivt på dette både som alternativ idrettsarena for barn og unge, og som en opplæringsmulighet ift trafikksikkerhet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**

sykkel-jente

Foto: sid

Ronny Fyhn Hansen og Stian Kristoffer Evensen fra Harstad Cyckleklubb holdt ei god orientering både om klubbens satsninger, klubbens ideer og viste bilder fra anlegg i andre byer. Med sine påbegynte prosjekter og framtidige ideer var det løyper for alt fra små barn til voksne, og i tillegg en tenkt trafikkpark for opplæring av skolebarn.

For Harstad Venstre er ideene absolutt i tråd med våre ønsker om utvikling av Harstad; både sett ift det frivillige engasjement, videreutvikling av en trygg by, gode tilbud til barn og unge og også mer satsning på sykkel som framkomstmiddel. Latteren satt løst når sykkelklubben tilbydde varaordføreren å låne sykkel for å teste rundbaneløypa og pump-tracken….

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**