Våre programmer på nett

Her kan du finne våre programmer hvis du ikke har mottatt dem i din postkasse eller fra oss direkte på stand. Vi har to hovedbrosjyrer hvor Nannestad Venstre sin politikk kommer frem. Den viktigste er selvfølgelig programmet vårt men vi har også en forenklet folder av dette. Vi håper du tar deg tid til å lese vårt program.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Vårt slagord er “barn og unge – vårt ansvar”. Dette betyr ikke at vi bare jobber og mener noe om barn og unge, vi er også opptatt av andre viktige saker i bygda vår. Vi mener derimot at det er viktig å holde fokus på at barn og unge har gode oppvektvilkår. Vi må ha en god og tilrettelagt skole, det må være et godt fritidstilbud og det er viktig at barn og unge også blir hørt. Vi tror at dette er en av grunnpilarene til et godt og trygt samfunn.

For mer informasjon om oss kan du laste ned vårt program og folder her:

Program for 2011 – 2015

Folder kommunevalget 2011

Vi takker for at du tar deg tid til å lese vårt program og håper du finner det interessant. Har du noen spørsmål vil vi gjerne at du tar kontakt med oss.

Det som er viktig å tenke på i kommunevalget er er at dette valget gjelder deg og der du bor. Dette er ikke utenrikspolitikk men lokalpolitikk. Som innbygger i Nannestad kan du være med å forme ditt hjemsted til det du ønsker det skal være.

Godt valg!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**