Årsmøte i Tromsø Venstre

Tromsø Venstre kaller inn til årsmøte tirsdag 26. januar kl 18:00. Årets møte blir digitalt på grunn av smittevernhensyn.

Du kan bli med i møtet fra datamaskin, nettbrett eller smarttelefon ved å klikke på følgende lenke: https://meet.google.com/kty-rabk-bos. De som vil prøve ut møteløsningen på forhånd kan prøve å gå inn i møtet mandag 25. januar mellom kl 1800 og 1830. Det er også mulig å ringe Håvard Pedersen på 997 20 171 i det tidsrommet for hjelp.

Hvis du ikke kan bruke lenken over kan du ringe 23 88 30 68‬ og taste PIN-kode ‪899 450 692#‬ når du blir spurt om det. Du vil da få lydforbindelse til møtet.

Møtet er åpent, og vi oppfordrer alle interesserte til å møte opp. Ta gjerne med noen du kjenner!

Dette er en ypperlig anledning til å lære mer om Venstre, og alle medlemmer har stemmerett. I år skal årsmøtet bl.a. velge delegater til fylkesårsmøtet og nye styremedlemmer.

Er det en sak du virkelig brenner for, så håper vi at du skriver en uttalelse og/eller kommer på møtet for å diskutere saken med andre medlemmer. Vi ber om at uttalelser sendes til meg senest 22. januar slik at de kan distribueres til alle medlemmer i forkant av årsmøtet.

Vi håper også å kunne vedta forslagsendringer til stortingsprogrammet. Dette finner du på Venstre.no (trykk på “Politikken” i menyen og bla ned). Hvis du har forslagsendringer til møtet må disse også sendes til meg senest 22. januar.

Saksliste:

 1. Åpning og konstituering
 2. Generell politisk debatt
 3. Politiske uttalelser
 4. Årsmelding 2020
 5. Regnskap 2020
 6. Valg av styre og regnskapsfører
 7. Valg av valgkomite
 8. Valg av delegater til fylkesårsmøtet
 9. Budsjett / aktivitetsplan
 10. Stortingsvalgprogrammet 2021-2025
 11. Stortingsvalget og den kommende valgkampen
 12. Eventuelt

Årets kaffe og kjeks må dessverre hver enkelt besørge selv!

Årsmøtepapirene kan lastes ned på følgende lenke: https://drive.google.com/drive/folders/1BpAAnsW8HLiEkeTSrQoEHv30sDpAD0nz?usp=sharing. Det gjøres oppmerksom på at papirene kan bli redigert eller oppdatert frem til og med 24. januar.

Hilsen styret i Tromsø Venstre v/leder Håvard Pedersen

Protokoll årsmøte Tromsø Venstre 2021