Asle Gladhaug

Står på kummulert 4. plass for valget høsten 2007.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Asle Gladhaug

Asle Gladhaug

E-post:
[email protected]

Telefon:
+47 957 49 156

Adresse:
Nesbru, Asker

Alder:
25 år, født i 1982

Mer om meg:
Bachelor i ingeniørfag; logistikk og transportteknoilogi fra Trondheim. Jobber som produksjonsplanlegger ved Lilleborg fabrikker i Ski. Musikk interessert, konsertgjenger. Rock står i fokus. Ellers interessert i natur. Gikk på Naturforvaltning ved Stabekk VGS.

Politikk; hva brenner jeg for:
Arealforvaltning, sikre livskraftig utvilking av Asker. Ellers er det viktig å få Asker til å være attraktiv for unge som har vokst opp i kommunen, og vil komme tilbake fra studier andre steder i verden. ( boligpolitikk, oppvekst, kommunikasjon og infrastruktur)

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**