Lokalvalget 2023 – Våre dokumenter

Savner du noe, ta kontakt!, Foto: artisteer
Savner du noe, ta kontakt!, Foto: artisteer

På denne siden har vi samlet all relevant informasjon knyttet til lokalvalget i 2023. Vi er stolte av å presentere vårt valgprogram, valglisten og alle våre valgbrosjyrer, tilgjengelige som e-brosjyrer.

Asker Venstre oppnådde en sterk oppslutning på 7,5% i 2023, noe som resulterte i fire faste representanter i kommunestyret. Disse fire engasjerte enkeltpersonene er: Elisabeth Holter-Schøyen (gruppeleder), Tobias Waage Bremnes, Gro Buttingsrud og Christian Skrede. Vi er takknemlige for tilliten fra våre velgere og ser frem til å representere deres interesser på en best mulig måte.

Klikk her for detaljert informasjon og en samlet oversikt over alle Asker Venstres roller, verv og posisjoner i lokalpolitikken i Asker etter lokalvalget i 2023 (utskriftsvennlig fil, PDF).

Har du spørsmål, innspill eller ønsker å bli bedre kjent med Asker Venstre? Vi vil gjerne høre fra deg! Ta gjerne kontakt med oss på [email protected]. Vi er her for å svare på dine spørsmål og engasjere oss i lokalsamfunnet vårt.