Bjørn Åge Hansen topper lista til Alna Venstre

Alna Venstre har hatt sitt nominasjonsmøte, og toppkandidat blir stasjonssjef Bjørn Åge Hansen ved Sentrum Politistasjon. Hansen som bor på Ellingsrud vil være en velkjent mann i Groruddalen fra sine år som sjef for Stovner Politistasjon.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


Nr 2 på lista er kvalitetsleder Randi Hoem fra Hellerud, og nr 3 er informasjonssjef Steinar Haugsvær, også han fra Hellerud. Lista har i alt 20 navn.

Kjenner bydelen

Bjørn Åge Hansen

Foto: Reidar Lerdal

– Jeg har bodd i Groruddalen siden 1985 og nå synes jeg tiden er inne til å engasjere meg i lokalpolitikken, sier Bjørn Åge Hansen.

– Jeg mener at jeg kjenner bydelen ganske godt og gleder meg til å drive valgkamp for Venstre. Vi er sikre på at vi skal få plass i bydelsutvalget og der kommer vi til å kjempe for saker som gode oppvekstvilkår, trygge boområder og et aktivt miljøarbeid. Selv om vi bor nær marka, er det svært viktig å sikre grøntområdene rundt om i bydelen. Jeg har mange kjente blant de innbyggerne som kommer fra andre deler av verden, og vet at de ønsker seg flere idrettsanlegg som gir dem muligheter for å kunne dyrke sine idretter. Nye flerbrukshaller i dalen blir derfor en viktig sak. Ellers må vi også ta inn over oss at vi i Alna har et omfattende næringliv som også trenger forutsigbare rammevilkår og som helt sikkert kan samarbeide med bydelen om å løse viktige oppgaver.

Hjertesaker
Hansen oppsummerer hjertesakene sine slik: Rydde opp i trafikken i Alnabru-området. Sørge for at barn og unge ikke tvinges inn i gjenger. Gi området Gransdalen/Furuset et skikkelig løft gjennom Groruddalssatsingen.
– Til å være et parti med bare tre bystyrerepresentanter, har Venstre fått gjennomført mange av sine hjertesaker innenfor skole, kultur og miljø. Den posisjonen vil jeg bidra til at partiet beholder, sier Hansen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**