Ny norsk rekord i løftebrudd

Leder i energi og miljøkomiteen på Stortinget, Gunnar Kvassheim fra Venstre, mener at regjeringen er i ferd med å sette ny norsk rekord i løftebrudd, dersom det ikke blir noe av rensingen av CO2 fra Kårstø før om 8 – 10 år. Det sier han til Haugesunds Avis.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Gunnar Kvassheim

Foto: Vidar Grundetjern

Kvassheim mener også at SV troverdighet som miljøparti vil være kraftig svekket dersom det blir en ytterligere utsettelse av CO2-rensing på Kårstø. GunnarKvassheim viser til at SV og regjeringen steg for steg har rygget fra løftene i Soria Moria erklæringen.

Gunnar Kvassheim avviser at det ikke finnes tilgjengelig teknologi for å iverksette rensing på Kårstø. Han viser til at rensingen på Kårstø må sees i en større sammenheng, og at dette prosjektet kan være med på å gi oss verdifulle erfaringer som vi også kan dra nytte av videre.

Les mer i Haugesunds Avis her >>

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**