Olaf Thommessens inledning på fylkesårsmøtet

Her er en redigert utgave av Olaf Thommessens innledning på Rogaland Venstre fylkesårsmøte på Bryne i februar 2007.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


Olaf Thommessen holdt en engasjerende og inspirert innledning for fylkesårsmøtet i Rogaland Venstre. Han viste seg som ekte Bryne-fan og gjorde John F. Kennedys ord i Hamburg til sine: “Ich bin ein Rogalending!”

Olaf Thommessen kom inn på flere av de store utfordringene vi står overfor i den kommende valgkampen. Han viste til at hans personlige engasjement gikk utover å slåss for skatteletter for dem som har nok fra før. Thommessen tegnet et bilde av et sosialt engasjert miljøparti som vil kjempe for at Norge skal bli et kunnskapssamfunn der det enkelte mennesket får mulighet til å utfolde seg.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**