Statsråden vil følge med på respiratorbehandling

Gunnar Kvassheim stilte i dag spørsmål til statsråd Sylvia Brustad om bruken av respirator ved norske sykehus, med bakgrunn i en sak fra Stavanger universitetssykehus. Statsråden gav signaler om at hun vil følge med på hvordan respiratorbehandlingen anvendes ved norske sykehus.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Gunnar Kvassheim

Gunnar Kvassheim

Helseministeren lover å passe på at både pårørende og pasienter skal være klar over sine rettigheter, og at de blir fulgt. Hun understreket også at pasientene skal få den behandling de hadde krav på uavhengig av hvilket sykehus de var innlagt på.

Les artikkel på NRK Rogaland
her >>

Les hele svaret her >>

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**