Frogn Høyre har ført innbyggerne bak lyset

Innspill fra Terje Johansen, 1. kandidat Frogn Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


Frogn Høyre har ført innbyggerne bak lyset

I Høyres valgprogram står:
" Frogn Høyre vil verne Drøbaks nordmark mot nedbygging (med Drøbaks nordmark menes skogsområdet fra Seiersten til Havsjødalen og Stubberudskogen)" (Sitat slutt).
Trekker man opp sidene i denne trekanten, ligger Måna og Holt sentralt i området.

Dette var Høyres løfter da kommunedel-planen ble sendt på høring. Først etter høringen ble forslaget om utbygging av Måna/Holt tatt inn i planen.
Befolkningen var altså ikke klar over denne utbyggingen, og Venstre mener at de ca 2 000 underskriftene som gjennom tid er samlet mot næringsutbygging i Drøbak nordmark, viser at det sittende flertallet bør vente til etter høstens valg med utbygging. Dermed får folk vise ved stemmene sine hva de mener om utbyggingen – og Høyres løfter.

Venstre avviser ordfører Vestbys forklaring om at Holt ikke ligger i Drøbaks nordmark ved å vise til avisinnlegg fra tidligere høyreordfører Nils Opaker, som tydeligvis også har "misforstått" Høyres programløfte.

Måna/Holt-utbyggingen, som vil påvirke alt fra boligpriser og press på tilbudene til så vel eldre som unge, i tillegg til at naturområdene bygges ned, er alt for viktig til at Venstre vil gi seg.

Skrevet av: Terje Johansen

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**