Astrid Bekkenes på Stortinget

Vår egen Astrid har vært på Stortinget siste uke (uke 10). Her har hun bl.a. fått stilt et skriftlig spørsmål til handels- og næringsminister Dag Terje Andersen om regjeringens kutt i Skattefunn-ordningen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


Fylkets omtale av saken
Skattefunn brev

Astrid har vært på Stortinget før og sier at hun får en andaktig følelse av å bevege seg i korridorene og salene med all deres historie. Astrid sier at det har vært spennende og travelt å være stortingspolitiker denne gangen, men også at det er lærerikt og at talerstolen frister.

Vi i Kristiansand er stolte av Astrid og vet at hun gjør en utmerket jobb både for partiet, fylket og for Kristiansand når hun representerer oss på Stortinget. Stå på, Astrid!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**