Drammens Tidende 10.03.06: Aksjonerer for sentrum

De vil skape blest om Sætre sentrum. Lørdag slår aksjonsgruppa til.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


Det er lagt fram et forslag til reguleringsplan for Sætre sentrum hvor butikkene Coop og Kiwi vil bli liggende lenger nede mot sjøen enn i dag, med boliger på toppen. I tillegg er det inntegnet et 12 etasjers høyhus, hvor dagens helsestasjon ligger.
Gunn-Torill Homme Mathisen og Marianne Arctander i Hurum Venstre mener dette ikke er rette måten å forme Sætre sentrum. De ønsker at det blir sett på ulike alternativer, som tar vare på både den gamle bebyggelsen og ser på Sætre som en helhet. Derfor har de tatt initiativ til aksjonsgruppa “Redd Sætre”, som skal ha sin første aksjon i sentrum lørdag for å verve medlemmer.
Les mer

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**