Nei til familier i sentrum?

Innlegg av Kari Haugland, publisert i Aftenposten Aften 18/3-07.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Kari Haugland

Kari Haugland

I Oslo i dag bygges det boliger som aldri før. Problemet er at det nesten bare bygges små leiligheter. Utbyggerne sier at det er det folk vil ha — de store leilighetene selger ikke. Samtidig opplever vi en babyboom i indre by.

Er det sant at alle med småbarn ønsker å flytte ut av byen? Nei! Men det er problemer med å finne egnede boliger når barna blir større, og trenger mer plass. I alle de nye leilighetsprosjektene blir de store leilighetene plassert på toppen — flotte, dyre leiligheter med takterrasse. Barnefamilier vil gjerne ha store leiligheter, men har sjelden råd til å kjøpe disse flotte penthouseleilighetene på toppen.

Kjære utbyggere; Bygg store leiligheter lenger ned i etasjene også, så skal dere se hvor mange kjøpere dere får! Venstre vil ha flere familieleiligheter i Oslo Indre Øst.

Kari Haugland
Leder Søndre Nordstrand Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**