Guri Haveråen er Vestby Venstres ordførerkandidat!

På et svært godt besøkt endelig nominasjonsmøte i Vestby Venstre den 22. mars ble Guri Haveråen fra Son nominert som ordførerkandidat for Vestby Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


“Guri og gutta”

Vestby Venstre har valgt å ha hele fem forhåndsprioriterte på sin valgliste, og tar sikte på å få minst tre av disse inn i kommunestyret etter valget. Foruten den kvinnelige ordførerkandidaten har Vestby Venstre prioritert fire menn på de øverste plassene.

Ordførerkandidat Guri Haveråen er spesialpedagog av utdanning, har erfaring fra kommunestyrer fra tidligere, og er født inn i en gammel Venstre-familie. Hun brenner for utdanning, miljø og sosialpolitikk

Andrekandidat Dag Nielsen kommer fra Hvitsten, og er opptatt av miljø- og næringspolitikk.

Tredjekandidat Stig Breistein er tidligere leder i Vestby Venstre og nestleder i Akershus Venstre, og er nå nestleder i Vestby Venstre. I tillegg er han leder for Sosialliberal pappagruppe. Stig har to barn på 7 og 9 år, og brenner for både skolepolitikk, miljø og fedres rettigheter.

Fjerdekandidat Erik Røhne er fra Son, og er et ivrig miljø- og friluftsmenneske, opptatt av naturvern og miljøvennlig utvikling i Vestby.

Femtekandidat Odd Bovim, den nederste av de prioriterte kandidatene, er med sine 26 år listens “ungdomskandidat”. Han er tidligere leder i Hordaland Unge Venstre, men har nå kjøpt seg hus på Randem og bor i Vestby. Han mener at det ultimate Venstre-slagordet er “Best på skole – best på miljø”.

Vestby Venstre har ellers nominert en liste med til sammen 21 kanddiater, og gitt lederen fullmakt til å finne ytterligere navn på de lavere plassene. Listen nedover ser for øyeblikket slik ut:

6. Katharina Bramslev, Hølen
7. Svein Gramset, Son
8. Siv Rønstad, Vestby
9. Katharina Heen Crosby, Son
10. Torgeir Vik
11. Wanja Sundbakken, Hølen
12. Pia Borg, Hvitsten
13. Jon Stubberud, Son
14. Lisa Karine Ova, Son
15. Petter Gabrielsen, Vestby/Pepperstad
16. Sissel Tvedte, Son
17. Tonje Morstad
18. Geir Ueland
19. Torunn Nielsen
20. Kari-Anne Slettjord, Son
21. Ivar Gudmundsen, Son

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**