Ulf Trenum

Ulf er 1. kandidat til valget i 2011, og er gruppeleder for Fredrikstad Venstre i dagens bystyre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Ulf Trenum

Foto: Tommy Ødegaard

Ulf er 60 år, gift, har to barn og er bosatt på Glemmen. Han er gruppeleder for Fredrikstad Venstre i bystyret, og leder Teknisk utvalg. Ved siden av politikken driver Ulf egen bedrift som produserer sportsklær.

Ulf engasjerte seg i politikken som 35-åring i 1985; fordi han ville gi sin støtte til Venstre som da falt ut av Stortinget. Han har representert Venstre i Fredrikstad kommunestyre siden 1999, og var leder for Østfold Venstre i peroden 1991 — 1995, hvor han også satt i fylkestingets miljøutvalg. I perioden 1999 -2003 var han også leder av kontrollutvalget i Fredrikstad kommune.

Ulf er småbedriftseier og kjenner godt til de utfordringer som entreprenører står overfor. Han er opptatt av et rettferdig samfunnssystem, og av at alle skal kunne ha en ny mulighet hvis det går skeis i første forsøk. Han er opptatt av at alle mennesker skal ha rett til frisk, uforurenset luft, uansett hvor de bor, og av trafikktrygge bomiljøer. Ikke minst er han opptatt av at barna går gjennom en god skole og opplever et godt kameratskap. Kulturelle opplevelser krydrer livet.

Ulf er opptatt av mye mer, som folk flest, og at vi skal ha det godt. Han har funnet sitt ståsted i Venstres sosialliberale holdning; frihet under ansvar.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**