Venstres landsmøte: Oppdatering på nettsidene

Venstres landsmøte starter fredag 13. april i Bergen. Rogaland stiller med en stor delegasjon, men ikke alle som er interesserte kan være tilstede. Det betyr likevel ikke at de som er interesserte ikke kan være informert om det som skjer.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


Organisatorisk nestleder i Rogaland Venstre, Tore Nilsen, lover at alle som ønsker det skal få med seg det som skjer på landsmøtet gjennom å følge med på internettsidene til Rogaland Venstre.

Tore Nilsen

Foto: Vidar Grundetjern

— Vi vil oppdatere sidene gjennom hele landsmøtet, slik at alle skal være informert om de viktigste sakene, sier Tore Nilsen. — Vi vil særlig ha fokus på det som er aktuelt for våre medlemmer i Rogaland, men vi vil selvsagt også bringe videre andre saker.

Tore Nilsen viser også til Rogaland Venstres nettradio — radioLiberal. Her vil det bli lagt ut lydopptak av innlegg fra Rogalands-delegasjonen, fortløpende. Det vil også bli lagt ut utdrag fra Lars Sponheims innledning, samt innledningene fra Lars-Henrik Michelsen, leder i Unge Venstre, og Torild Skogsholm, leder i Venstrekvinnelaget.

I tillegg vil radioLiberal ha en oppsummerende debatt hver kveld, samt intervju med delegater fra fjern og nær i landsmøtekorridorene.

For å bli varslet om nye saker på Rogaland Venstres nettsider kan du legge til denne lenken i bokmerkene om du har en nettleser som støtter RSS: RSS-strøm fra Rogaland Venstre

radioLiberal finner du ved å følge denne lenken her >>
Da vil du også kunne abonnere på sendingene via medieavspillingsprogram som f.eks. iTunes.

Du kan også abonnere på sendingene ved å følge denne linken her >>

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**