Roy Heien

Presentasjon av Roy Heien ( 43), bosatt på Klokkarstua.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Roy Heien, Hurum Venstre

Foto: Finn Dale Iversen

Jeg er Roy Heien og jeg er 43 år. Jeg gift med Ingvild (sykepleier) og vi har 3 gutter på 1, 4 og 6 år. Vi bor på Klokkarstua.

Jeg er ingeniør og jobber på ZTE Norway AS på Fornebu.

Vi har hytte i Vågå i Gudbrandsdalen og her nyter jeg fjellet. Opplevelser i form av reiser er viktig for meg.

Grunnen til at Venstre er partiet som jeg lettest kan identifisere meg med, er det liberale grunnsynet til Venstre kombinert med en troverdig miljøpolitikk. Det som opptar meg mest er hvordan vi skal beholde og videreutvikle nærmiljøet her i Hurum på en slik måte at det ikke bare gavner oss, men også fremtidige generasjoner. Jeg er også opptatt av at forholdene blir lagt til rette for verdiskaping her i Hurum; vi må hele tiden skape nye arbeidsplasser.

Jeg er varamedlem til styret i Hurum Venstre. Fra høsten 2007 er jeg 2. vara til kommunestyret og 1. vara til Plan- og utviklingsutvalget.

Kontaktinformasjon:
Roy Heien
Gamle kirkev. 20
3490 Klokkarstua
Tlf. 92 01 19 60
E-post: [email protected]

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**