Oppstartsmøte for Aurskog-Høland Venstre

Odd Einar Dørum kommer til Bjørkelangen mandag 23. april for å hjelpe til med oppstarten av Aurskog-Høland Venstre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


Velkommen til oppstartsmøte for Aurskog-Høland Venstre!
Møtet avholdes på Bjørkelangen på Cafè Waldemar mandag 23. april kl. 18 – 21. Møtet er helt uforpliktende enten du vil engasjere deg aktivt, vil vise din støtte, eller bare er nysgjerrig på hva Venstre står for. Bli med å diskutere hva Venstre kan gjøre for bygda vår. Alle venstresympatisører er velkommen.

Odd Einar Dørum

Foto: Rune Kongsro

Venstre er i Vinden
Venstre har opplevd framgang på landsbasis. Dette gjenspeiler seg rundt om i kommunene. I Aurskog-Høland stiller Venstre egen liste til kommunevalget. Det er lenge siden dette skjedde sist. Vi vil derfor også starte lokallaget Aurskog-Høland Venstre.

Odd Einar Dørum kommer
Odd Einar Dørum kommer og overværer oppstartsmøtet. Han har gjort en stor innsats med å bistå med listestillingsarbeidet, og kommer derfor til Bjørkelangen. Det vil bli anledning til å stille spørsmål og veksle noen ord med Odd Einar.

Vel møtt!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**