Jens-Kristian Borgan

Jens-Kristian er veteran i bærumspolitikken, og stiller til valg for en tredje periode i kommunestyret. Han står på 3.plass på Venstres liste i Bærum.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


Bor på Solberg, som er like ved Valler Skole.
Utdannet aktuar ved universitetet i Oslo.
Jobber ved Statistisk Sentralbyrå.
Han er glad i natur og friluftsliv.

Jens-Kristian Borgan sitter i kommunestyret for Venstre

Jens-Kristian Borgan sitter i kommunestyret for Venstre
Foto: Tor Olav Steine

Født: 1946
e-post: [email protected]
tlf: 915 10 964

Vern av marka og å gjøre den tilgjengelig og hyggelig for flest mulig har hele veien vært en viktig sak for Jens-Kristian. Han har jobbet for å verne marka mot utbygging, og tok saken da dagsturhyttene i marka stod i fare for å måtte legge ned. Takket være Jens-Kristian sin innsats fikk blant annet Gupu tilbake nødvendig tilskudd til å drive videre.

For oss i Bærum Venstre er Jens-Kristian svært viktig når det kommer til budsjettbehandling og økonomi. Med sin bakgrunn innen statistikk bidrar han med beregninger av hva mulige tiltak vil koste, og at vi alltid har inndekning for de forslagene vi fremmer. Venstre er partiet som alltid fører en nøktern økonomisk politikk, og aldri prøver å bruke ei krone mer enn en gang!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**