Gunnar Kvassheim krever bybanevilje fra regjeringen

Rogaland Venstres stortingsrepresentant, Gunnar Kvassheim mener regjeringen må slå fast at bybanen på Nord Jæren skal være en forlengelse av dobbeltsporet. Han liker ikke at Jernbaneverket ikke vil foreta installasjonene som kunne klargjort dobbeltsporet for bybanen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Gunnar Kvassheim

Foto: Rune Kongsro

Lederen i Stortingets energi og miljøkomite frykter at Jernbaneverkets holdning vil dele opp kollektivsatsingen på Nord Jæren. Det er viktig at investeringene gjøres nå, slik at man slipper en selvstendig kamp for bybanene i ettertid. Kvassheim vil arbeide for at bybanen kommer med i budsjettbehandlingen.

Les i RA her >>

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**