Programmet for kommunevalget vedtatt

Eigersund Venstres program for kommunevalget til høsten ble vedtatt på møte på Dalane Vidergående skole i går. Venstres ordførerkandidat, Tor-Inge Rake og Brit Larsen Kvassheim som står på andre plass på lista er nå klare til høstens valgkamp.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Tor-Inge Rake og Brit L. Kvassheim

Tor-Inge Rake og Brit L. Kvassheim

Med godkjent liste, godkjent ordførerkandidat og ferdig program er Eigersund Venstre klare til å gå ut i den lokale valgkampen for å vinne flere stemmer til Venstre i kommunen. De to toppkandidatene er godt fornøyd med det ferdige programmet og gleder seg til valgkampen.

På programmøtet ble medlemmene i Eigersund Venstre også orientert om de mulighetene som ligger i Venstres internettløsninger. Tore Nilsen, organisatorisk nestleder i Rogaland Venstre orienterte om den digital valgkampen og hvilke tilbud fylkeslaget kan gi lokallagene. Han kunne også vise til svært gode besøkstall for de lokallagene som var aktive i sin bruk av nettsidene.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**