Miljødagen ble markert på lørdag

Tradisjonen tro markerte Venstre FNs miljødag på lørdag på torget. Årets miljøpris ble også utdelt.
Ap. og SV stilte ikke opp.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Klimakampanjen - Alvhild Hedstein, Hallstein Bast og Gunnar Kvassheim

Venstre har hatt lang tradisjon med å markere FNs miljødag. I år så det ut som vi fikk følge av flere andre partier. Både Krf., SP og Ap. hadde meldt at de stilte. Dette virket lovende og kunne fortalt at disse partiene etterhvert hadde forstått alvoret i klimatrusselen vi står ovenfor. Men nei, Krf. og Sp var med, men Arbeiderpartiet og SV sviktet. Vi hadde ikke forventninger til Frp. eller Høyre, men det var synd at Ap og SV ikke kunne prioritere miljøet for det er viktigere enn noen gang med lokal innsats.

Miljøprisen 2007

Også i år delte Venstre ut miljøprisen til et lag, forening eller enkeltperson som har gjort en sælig innsats for miljøet i Larvik kommune. Prisen gikk velfortjent til Bjørn Pettersen ved Farris Naturskole

Hallstein Bast på miljødagen

Hallstein Bast holdt dagens appell. Les appellen her

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**