Eigersund Venstres miljøpris til Samfundets skole

Prisen var et diplom undertegnet av lederen i Stortingets energi og miljøkomite Gunnar Kvassheim som også er leder av Eigersund Venstre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Dykking

Foto: Erling Svendsen

Tor-Inge Rake overrakte diplomet under en samling for skolens lærere onsdag ettermiddag. Eigersund Venstres begrunnelse for å gi prisen til Samfundets skole var det grundige arbeidet skolen legger i undervisningen sin spesielt med miljøspørsmål. To prosjekter ble trukket fra: Lygrepollen – fjordrensing og Kystovervåkingsprogrammet som skulen gjennomfører på Auglend. Eigersund Venstre er imponert over kvaliteten og innholdet i dette arbeidet som har gått over lang tid.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**