Midtåsen til folket !

Søndag 24. juni var det folkefest på Midtåsen. Flere tusen mennesker møtte fram for å ta Bess og Anders Jahres tidligere eiendom – og byens nye storstue – i øyensyn.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


Midtåsen til folket har vært en viktig sak for Sandefjord Venstre – så viktig at et flyfoto av Midtås med utsikt over byen og fjorden preget forsiden av Venstres program ved kommunevalget i 2003. Inne i programmet kan vi lese at “Venstre vil arbeide for å sikre eiendommen Midtås for byens befolkning”.

ProgramForside1

Les også Sandefjords blads artikkel fra åpningen

Ved siden av at bygningene og parken på Midtåsen i seg selv har en stor arkitektonisk og kulturhistorisk verdi, åpner overtagelsen av eindommen en rekke nye muligheter for kultur- og næringslivet i Sandefjord. Ved forrige kommunevalg var Sandefjord Venstre alene om å programfeste offentlig tilgjengelighet til Midtås.

Vi vil derfor gjerne takke byens ordfører – og øvrige politikere – for at de har stått sammen om beslutningene som ligger bak overtagelsen.

Vi tar gjerne i mot tilsvarende støtte for å få gjennomført flere av våre programposter, men byens velgere støtter Venstres politikk vil vi heller anbefale å stemme Venstre ved årets kommunevalg.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**