Venstre har mest tillit i miljøpolitikken

I en nettundersøkelse utført av Nettavisen svarer hele 29% at de har mest tillit til Venstre i miljøpolitikken. Et utdrag av miljøpolitikken til alle partiene ble presentert side om side i undersøkelsen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Gunnar Kvassheim

Gunnar Kvassheim
Foto: Rune Kongsro

— Dette er et gledelige resultat. Vår politikk er ambisiøs, gjennomførbar og fremtidsoptimistisk. Det er åpenbart at flere og flere får øynene opp for at Venstres politikk på miljøområdet er den beste, uttaler Venstres miljøpolitiske talsmann Gunnar Kvassheim.

I løpet av våren igangsatte Venstre klimakampanjen "Fremtiden kan bli en ren fornøyelse – Hvis vi handler nå".

– Det er grunn til å tro at den innsatsen som også er gjort lokalt gjennom denne kampanjen har gitt resultater. Dette bør gi god motivasjon for alle Venstrefolk til å fortsette det viktige arbeidet for miljøet, avslutter Kvassheim.

Ta miljøtesten på Nettavisen

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**