Kulturhuset blir dyrere enn planlagt

Nå har anbudene på bygging av Kulturhuset i Larvik kommet inn. Prisen ligger rundt 6% over det planlagte. – Dette tåler vi, sier Hallstein Bast.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


Det kom bare et anbud inn på totalentreprisen for bygging av Kulturhuset og det lå mindre enn 10 millioner over det planlagte budsjettet. Det er rundt 6% av byggesummen. I tillegg er det noe usikkerhet rundt 5 mill. når det gjelder momskompensasjon.

Splittflagg

-Med de byggeprisene vi etterhvert har fått, fryktet jeg det langt verre forteller Bast, dette skal vi greie. De politiske signalene som er gitt fra partiene i Larvik tyder på at nødvendige midler vil bli bevilget fremfor at man kutter på kvaliteten på huset. Jeg ser frem til åpningen i juni 2009.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**