Egil Hjorteset er sjuendekandidat for Nittedal Venstre

Egil Hjorteset spiller i Barmates som nylig har spilt inn en CD om Lillestrøm og LSK. Han er Venstres 7.kandidat ved kommunevalget i Nittedal.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


Egil Hjorteset har åtte års erfaring fra kommunestyret og fire år i formannskapet. Han er i dag Nittedal Venstres representant i kontrollutvalget og i generalforsamlingen for Nedre Romerike Vannverk. Han er opptatt av et godt kollektivtilbud og miljøvennlige vei- og tunnelløsninger gjennom Nittedal og inn til Oslo. Egil har også jobbet med energipolitikk, og har i perioder møtt som vararepresentant i styret for Akershus Energi.

Egil Hjorteset (V)

Egil Hjorteset (V)

Egil har spilt gitar og sunget på mange arrangementer på østlandet, og har i løpet av sin musikk-karriere spilt inn mange cd-er. Supporter-cd-en til LSK er av nyere dato, og har fått gode kritikker bl.a i Romerikes Blad. Han opptrer av og til med gruppen Barmates på Lee Restaurant i Søndre Nittedal.

— Nå er det på tide at Nittedal får et kulturhus, og det er en sak Venstre i Nittedal fortsatt vil jobbe hardt for å få realisert, sier Egil Hjorteset.

Egil Hjorteset
7.kandidat ved kommunevalget i Nittedal
41 år
Bor på Gjelleråsen
Advokat
Hobby: Gitar og sang
Politiske verv: Kontollutvalget i Nittedal kommune, Generalforsamling i NRV

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**