John-Ludvig Valen er tredjekandidat for Nittedal Venstre

John-Ludvig setter formidling av kunnskap som viktigst i skolen. Vi må sikre skolene tilstrekkelige midler, men det gjelder også å tenke nytt og fremtidsrettet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


John-Ludvig Valen er kommunestyrerepresentant og varamedlem til formannskapet. Han er medlem av komite for oppvekst og omsorg. John-Ludvig er glad i friluftsliv og hagearbeid.

John-Ludvig Valen (V)

John-Ludvig Valen (V)

John-Ludvig Valen har åtte års erfaring som varamedlem til kommunestyret, fire år som medlem av idrettsutvalget og varamedlem til kulturstyret i Nittedal. Han har sittet fast som kommunestyremedlem i fire år og er medlem av samarbeidsutvalget (SU) i Bjertnes barnehage.

John-Ludvig er opptatt av oppvekst og omsorgspolitikk. Han ønsker å bidra politisk til tydelig kommunal skolepolitikk og en helsepolitikk for alle aldersgrupper. Valen er saksordfører for ruspolitisk handlingsplan som etter planen vil bli lagt frem for behandling i kommunestyret i januar 2008.

Miljøvern er den saken som har tent John-Ludvig mest siden 80 — tallet.

-Klimautfordringen er vår tids største utfordring og vi må satse systematisk på lokale tiltak for å bidra til mindre utslipp, sier John-Ludvig.

Ellers blir det sang og gitargleder på fritiden når det er mulig.

John-Ludvig Valen
3. kandidat ved kommunevalget i Nittedal
42 år
Bor på Rotnes
Lærer ved Sørli skole i Nittedal
Hobby: Sang og friluftsliv
Politiske verv: Medlem av kommunestyret, varamedlem i formannskapet og medlem av Oppvekst og omsorgskomiteen

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**