Odd Einar Dørum på Sørlandsturné

Stortingsrepresentant Odd Einar Dørum er en sann venn av Tvedesrand og kulturlivet i kommunen vår. Nå i juli har han gjort solide innkjøp i Bokbyen ved Skagerrak i Tvedestrand,

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


vært på Kystkulturukekonsert med Espen Larsens band og Dance with a Stranger på Furøya og inspisert bysta med Venstremannen, språkreformatoren og skolemannen Knud Knudsen. Undervegs har Dørum møtt mange kandidater til kommunevalget og inspirert og fått inspirasjon. I Tvedestrand var fylkesleder Line Øvernes Mørch vertskap. For Venstre i Tvedestrand er det viktig å vise fram viktige kulturprosjekt for sentrale politikere.

Odd Einar Dørum, Per Jørg Johsen og Randi Gerd Øverland i ExLibris

Foto: Venstre

Line Øvernes Mørch og Odd Einar Dørum

Foto: Venstre

Odd Einar Dørum, Line Øvernes Mørch og Hans Jørgen Bjelke Mørch

Foto: Venstre

Odd Einar Dørum på Furøya

Foto: Venstre

Odd Einar Dørum og Knud Knudsen-bysta i Tvedestrand

Foto: Venstre

I bildeserien ser vi Odd Einar Dørum sammen med kona Randi Gerd Øverland og bokhandler Per Jørg Johnsen i ExLibris bokhandler i Bokbyen ved Skagerrak, ivrig applaus for Dance with a Stranger, samen med fylkesleder og lokallagsleder Line Øvernes Mørch i sjekta i Tvedestrandsfjorden, og dansende til Dance with a Stranger, og ved Knud Knudsenbysta på Knud Knudsens plass. Knud Knudsen var også venstremann.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**