Grønn som i ungdommen!

Venstres ordførerkandidat ble portrettintervjuet i Dalane Tidende.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


I intervjuet blir Rake utfordret på viktige spørsmål knyttet til det forestående ordførervalget i Eigersund. Det handler om vilje og gripe mulighetene som ligger foran oss sier Rake. Hvis vi VIL kan vi bade i indre havn neste år uten å måtte bli tatt hånd om som spesialavfall etterpå. Rake sier også at den siste fireårsperioden med en Høyreordfører har gjort Eigersund til en bedre kommune og det til tross for Høyres innsats. De har ikke maktet å finne fellesløsninger, men har hengt seg opp i symbolpolitikk. Venstres ordførerkandidat skulle ønske at VERDIhøyre fikk større innflytelse i partiet – eller at de hadde reell vilje til å finne fellesløsninger. Venstre er klare til å samarbeide med de som gir Venstre størst gjennomslagskraft – men Rake legger ikke skjul på at FrP sin politikk på mange områder er på kollosjonskurs med det Venstre står for.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**